ANUNT! Bio Naturist Iasi sisteaza livrarea comenzilor pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere
 Magazin produse naturiste BIO NATURIST Magazin produse naturiste BIO NATURIST
COMANDA RAPIDA
Suntem online pe Yahoo
CLIK & SHOP

Despre Noi

produse naturiste iasiVA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA MAGAZINUL ESTE INCHIS....
Despre Noi

VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA MAGAZINUL ESTE INCHIS.

BIO NATURIST

BIO NATURIST a reusit sa castige un loc pretios in inima celor care stiu ca natura se pricepe cel mai bine la sanatate.
De ce sa consumam produse naturiste? Majoritatea oamenilor fac marea greseala de a lua produse naturiste numai atunci cand deja sufera de o boala sau de o afectiune. Prea putine persoane pun accent pe preventie. Cand in organism s-a instalat deja boala, de cele mai multe ori tratamentul este greu de realizat si costa si foarte multi bani.
Iata de ce trebuie sa consumam produse naturiste chiar daca suntem sanatosi sau aparent sanatosi.

Misiunea BIO NATURIST
Misiunea BIO NATURIST este sa promovam un mod de viata natural, organic, sa oferim produse de calitate, cu adevarat organice, pentru frumusete si sanatate.

www.naturist-iasi.ro comercializeaza suplimente alimentare, ceaiuri, produse pentru copii, creme, tincturi, siropuri, capsule, produse pentru ingrijire personala.
Puteti gasi orice produse naturiste in acest magazin, apartinand unor mari producatori ca: Abi Solution, Alevia, Biomed, Cosmetic Plant, Elmiplant, etc.

Pentru cei ce doresc sa evite traficul si aglomeratia noi putem face ca ei sa primeasca produsele solicitate acasa sau la birou .
Acum acest lucru este posibil iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, de la furnizorii producatori si distribuitori acreditati, pentru a respecta cele mai inalte standarde de calitate si termenele de garantie.
Site-ul nostru se afla intro-o continua dezvoltare, zilnic adaugam produse noi, remedii de ultima ora pentru diferite afectiuni.

Va multumim si va asteptam pe la noi!
Cosul este gol